Trendi i muzikes shqiptare

Muzika shqiptare dhe e huaj

Trendi i muzikes shqiptare

PostPosted by trimmbitrimat » Mon Oct 31, 2016 7:18 pm

A ka ndonje dj qe mund te na krijoje nje playlist me top kenget nje here ne muaj, ne menyre qe te jemi te dijeni te hiteve te fundit?
trimmbitrimat
 
Posts: 4
Joined: Mon Oct 31, 2016 7:04 pm

Return to Muzike

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron